OZNÁMENÍ - neděle 28. dubna je 5. neděle velikonoční
Neděle 5. května je 6. neděle velikonoční

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti, případně je možné využít i QR kód vzadu na kasičce pro bezhotovostní platbu. Všem dárcům děkujeme.

• Dnes odpoledne v 16:30 zveme děti na faru na představení loutkového divadla. Můžete se těšit na pohádku Kašpárek detektivem.

Klub seniorů ve čtvrtek 2. května od 9 hodin se výjimečně nebude konat na faře, ale v sále u sv. Václava. Bude věnován osobnosti Jindřicha Waldese, vršovického průmyslníka, sběratele a mecenáše. Přednášet o něm budou Martin Sovák a Hana Králová ze Státního oblastního archivu Praha, součástí přednášky bude i videoprojekce.  

• Na webových stránkách farnosti probíhá přihlašování na dvě víkendové akce:

    Voda pro mládež, v termínu 17.–19. května, doporučený věk účastníků 13–20 let, přihlašování do neděle 5. května. Vodu pro mládež zajišťují Pavel Kryl a Vojta Tutr.

    Tělesná obnova (nebo také sportovní  víkend farnosti) se uskuteční v termínu 21.–24. června (pátek večer až pondělí odpoledne) v areálu Karlovy univerzity v Horním Poříčí. Tato sportovně-společenská akce je vhodná i pro jednotlivce, neúplné rodiny a pro rodiny, jejichž někteří členové nejsou „praktikující“. Na pondělí je plánováno sjíždění Otavy. Přihlašovat se lze do pondělí 27. 5. 2024, přihlašovací formulář i podrobnosti o akci najdete na webu farnosti. Tělesnou obnovu pořádají Bětka Matochová a Lída a Pavel Hobzovi.

• V sobotu 25. května se uskuteční celodenní Farní výlet do Tábora.

• Dnes vychází květnové číslo farního časopisu Vinice, můžete si ho vzít vytištěné u východu z kostela, v rámci farních novinek přijde také e-mailem.

• Je poslední neděle v měsíci, takže zveme všechny přítomné po bohoslužbě na Farní kafe v portiku kostela. Můžete si vychutnat kávu a popovídat si.

Z liturgického kalendáře:
    Pondělí 29. dubna svátek sv. Kateřiny Sienské, patronky Evropy.   
    Pátek 3. května je svátek sv. Filipa a Jakuba, apoštolů. 

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 21. dubna je 4. neděle velikonoční
Neděle 28. dubna je 5. neděle velikonoční